Tietosuoja

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

  • Rekisterinpitäjä: Samfishing Oy
  • Y-tunnus: 1066104-8
  • Postiosoite: Snellmaninkatu 18, 70100 Kuopio
  • Puhelinnumero: 017 2617 500
  • Käyntiosoite: Snellmaninkatu 18, 70100 Kuopio
  • Rekisteristä vastaava henkilö: Pasi Smahl
  • Rekisteriasioita hoitava henkilö: Pasi Smahl
  • Rekisterin nimi: Samfishing Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri.
  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Verkkokauppatilausten toimittaminen, asiakassuhteiden hoitaminen ja yhteydenpito asiakkaaseen, markkinointi

Rekisterin tietosisältö:

  • Asiakkaan nimi
  • Osoite, postinumero ja -toimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Asiakasnumero
  • Asiakassuhteen hoitamiseen käytettävät markkinointiviestintätiedot
  • Asiakkaan ostohistoria

Säännönmukaiset tietolähteet:

  • Verkkokaupan rekisteröitymislomake

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: Asiakastietoja ei luovuteta eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Samfishing Oy käsittelee henkilötietoja Suomessa voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Ainoastaan määrätyillä Samfishing Oy:n henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä sekä Samfishing Oy:n toimeksiannosta ja yrityksen lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on oikeus käyttää asiakasjärjestelmän tietoja. Jokaisella järjestelmän käyttäjällä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Henkilökunta voi käyttää asiakasjärjestelmän tietoja vain tehtävän vaatimalla tavalla. Rekisteriä saavat käyttää ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuva sitä vaatii. Kaikkia rekisteriä käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Evästeiden käyttö: Verkkokaupassa käytetään evästeitä (ns. cookie). Evästeiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan verkkopalvelunpalvelun laatua. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, jonka avulla tunnistetaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpotetaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistetaan yhdistelmätiedon laatiminen kävijöistä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Niiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Eväste-toiminnon voi kytkeä pois selaimen asetukset-valikosta.

Evästeiden avulla kerättävä tieto on anonyymiä, mutta tietoa on mahdollista liittää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin ja käyttää kohdennetun mainonnan tuottamiseen (retargeting). Tämä tarkoittaa, että voit nähdä äskettäin verkkokaupassamme katselemiasi tuotteita tai niihin liittyviä muita tuotteita mainoksissa myös muilla verkkosivustoilla.

Samfishing Oy käyttää Google Analytics-palvelua, joka on Google Inc:in kävijäseuranta- ja verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics-palvelu käyttää evästeitä parantaakseen sivuston analysointidataa. Google lähettää ja tallentaa evästeiden tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi, mukaanlukien IP-osoitteesi Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista verkkosivuston operaattoreille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Google voi myös välittää tietoja kolmansille osapuolille, jos lainsäädäntö edellyttää sitä tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen puolesta. Voit siis kieltää evästeiden käytön estämällä evästeiden käytön selaimestasi. Evästeiden poiskytkeminen saattaa kuitenkin vaikuttaa sivuston asianmukaiseen toimintaan. Käyttämällä tätä verkkosivua, hyväksyt, että Google käsittelee tietojasi edellä mainitulla tavalla.

Tarkastusoikeus: Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus tietoihin, joita hänestä on tallennettu Samfishing Oy:n asiakasrekisteriin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella: Samfishing Oy Snellmaninkatu 18 70100 Kuopio

Asiakas voi myös esittää tarkastuspyynnön henkilökohtaisesti paikanpäällä osoitteessa: Samfishing Oy Snellmaninkatu 18 70100 Kuopio Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti tehtäessä on esitettävä kuvallinen ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus.

Palveluntarjoaja vastaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä kolmen (3) kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä. Tallennettujen asiakastietojen päivittäminen: Asiakas voi päivittää seuraavia perustietojaan verkkokaupassa:

  • etu- ja Sukunimi
  • laskutusosoite
  • toimitusosoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Asiakkaalla on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Rekisteröitynyt asiakas voi ilmoittaa kielloista ja muutoksista asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen samfishing@samfishing.fi tai postitise osoitteeseen: Samfishing Oy Snellmaninkatu 18 70100 Kuopio