Minn Kota Anturiteline 36″ (91cm)

99,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MKAT36 Osasto:

Kuvaus

Minn Kota Anturiteline 36″ (91cm)

Tässä on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva anturiteline, jota voi suositella nykyaikaisille kookkaille antureille. Minnkota anturiteline on sama kuin Minnkotan sähköperämoottoreiden kiinnitysteline, joten lujuutta/ tukevuutta löytyy!

Tee mistä tahansa kaikuluotaimestasi kannettava Minn Kota -anutritelineen avulla. Minn Kota -anturiteline on yhteensopiva kaikkien peräasenteisten anturityyppien kanssa. Telineen päässä on valmiit reiät erilaisten anturien kiinnitystä varten.

Anturikaapeli pujotetaan todella kestävän komposiitti-rikiputken läpi, joten kaapeli ei pääse juuttumaan eikä hankautumaan mihinkään käytön aikana. Anturitelineen korkeutta ja kallistuskulmaa voidaan helposti ja nopeasti säätää tarpeen mukaan. Myös kiinnitys on erittäin nopeaa ja helppoa.

Kallistuskulman säädön avulla anturitelineen kiinnitys voidaan tehdä niin pysty- kuin poikittaissuunnassa esimerkiksi veneen laitaan tai laiturin reunaan. Anturikaapelin paksuudesta riippuen, anturikaapeli voidaan kiinnittää myös putken ulkopuolelle erilaisin kiinnitystavoin, esimerkiksi kuvassa kaapeli on kiinnitetty nippusiteillä.

Ominaisuudet:

  • Kiinnityskohdan paksuus max. noin 82 mm
  • 9 kallistuskulman asentoa
  • Portaaton korkeuden säätö pikalukolla

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minn Kota Anturiteline 36″ (91cm)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *