Simrad Cruise 9 kaikuluotain/karttaplotteri

659,00 

Todella hyvä karttaplotteri/ kaikuluotain ja isolla 9″ näytöllä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SC-9 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Simrad Cruise 9 kaikuluotain/karttaplotteri

Simrad Cruise on markkinoiden intuitiivisin ja helppokäyttöisin karttaplotteri.

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan helppoon ja suoraviivaiseen GPS-navigointiin – auringonvalossa luettavan näytön, kiinnitystelineen ja kaikuanturin.

Simrad Cruise mahdollistaa karttojen, navigointitietojen ja kaikuluotaintietojen katselun jaetussa näkymässä tai erikseen koko näytön näkymässä. Valikoiden selaaminen, reittien luominen sekä lämpötilan, nopeuden, syvyyden ja akkujännitteen tarkastelu on vaivatonta kiertosäätimen ja näppäimistön avulla.

Sujuvaa valikoiden selaamista Simrad Cruisen valikot ovat intuitiivisia, joten löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot juuri oikeaan aikaan. Lisäksi kiertosäädin ja näppäimistö tekevät näyttöjen selaamisesta vaivatonta. Käyttöopasta ei tarvita: käynnistä Simrad Cruise -näyttö ja olet valmis vesille!

Aina oikealla kurssilla Tiedä sijaintisi ja määränpääsi! Valitse C-MAPin® ja Navionicsin® laajasta karttavalikoimasta ja hyödynnä edistyksellisiä toimintoja, kuten C-MAP® Easy Routing – navigointikokemuksesi on taatusti nautinnollinen.

Kattavat tiedot näkyvissä Tarkastele haluamiasi tietoja haluamallasi tavalla! Simrad Cruise mahdollistaa koko näytön ja jaetun näytön näkymät, joten saat helposti näkyviin tarvitsemasi tiedot. Kurssia luomassa? Valitsemalla koko näytön kartat saat parhaan mahdollisen näkymän ympäröivästä alueesta. Mietitkö, mitä veneesi alla on? Valitsemalla koko näytön kaikuluotainnäkymän saat selkeän kuvan pohjasta ja automaattisesta syvyyden seurannasta. Haluatko kaiken näkyviin? Käyttämällä jaetun näytön tilaa saat täydellisen yhdistelmänäkymän kartta- ja kaikuluotaintiedoista.

Pysy ajan tasalla Simrad Cruise tarjoaa käyttöösi tiedot, joita hyödyntämällä veneilysi vesillä on turvallista ja nautinnollista. Syvyyslukemia, sijaintitietoja, akkujännitettä ja veneen muita kriittisiä tietoja voi tarkkailla näytössä, joten saat nopean katsauksen vallitsevasta tilanteesta.

Tärkeimmät toiminnot:

  • Veneile luottavaisin mielin yksinkertaisten valikoiden sekä helppokäyttöisen kiertosäätimen ja näppäimistön avulla.
  • Intuitiiviset valikot ja helppokäyttöinen kiertosäädin ja näppäimistö.
  • Esiladattuna maailmanlaajuinen peruskartta.
  • Tuki kattavalle C-MAP®- ja Navionics®-karttavalikoimalle.
  • Esivalitut jaetut näytöt pitävät tärkeät tiedot näkyvillä.
  • Syvyyden, sijainnin, akkujännitteen ja monien muiden tietojen näyttö.

Alustamme kaikki GPS-karttaplotterit ja kaikuluotaimet. Laitteissa on valmiina metrijärjestelmä ja muut Suomen mittayksiköt. Gps karttaplotterit kiinnitämme sateliitteihin, jolloin laite on testattu ja käyttövalmis!

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Simrad Cruise 9 kaikuluotain/karttaplotteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *