Lowrance Reveal 5″ HDI + C-map sisävesi kartta + Lowrance pack

399,00

Black Friday bumle pack!

Lowrance Hook Reveal 5″ laite + C- map järvikartta (Y211-MS) + Lowrance Brand pack, yhteensä 399 €

Tarjous voimassa 25.11 – 29.11.2021

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LowRev5ss Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lowrance Reveal 5″ HDI anturilla + C-map sisävesi kartta + Lowrance pack

Black Friday bumle pack!

Lowrance Hook Reveal 5″ laite + C- map järvikartta (Y211-MS) + Lowrance Brand pack, yhteensä 399 €

HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla, kuten automaattisesti säätyvällä kaikuluotaimella, DownScan Imaging -tekniikalla ja parannettu syvänveden suorituskyky.

Kalastatpa tutuilla tai tuntemattomilla vesillä, löydät parhaat kalapaikat yksityiskohtaisilla C-Map ja Navionics kartoilla tai voit kartoittaa kartoittamattomia vesiä reaaliajassa Genesis Live ominaisuuden avulla.

Näyttö on jaettavissa neljään eri osaan, joten näkymä on hyvin omaan makuun muokattava. Saat myös valinnaisia numerotietoja näkyviin esim kartan päälle jne. Kun haluat selkeän ja helppokäyttöisen kaikuplotterin valitse HOOK Reveal!

Hook Reveal kaiulla saat perinteisen kalakaikuluotain kuvan ja valokuvamaisen kaikukuvan näkymään päällekkäin samaan kuvaan, jolloin näkymä on todella selkeä ja sekä pohja että kalat erottuvat hienosti kuvasta.

FishReveal Kalat on helpompi havaita ja tunnistaa FishReveal-toiminnolla, joka yhdistää yhdelle näytölle todistetusti tehokkaan Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista. Kalat näkyvät erittäin selkeästi näytöllä.

Reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus Luo HOOK Revealin näytöllä mukautetut 30 senttimetrin syvyysvaihtelulla olevat syvyyskäyräkartat tutusta vesistöstä tai kartoittamattomasta vesistöstä reaaliajassa Genesis Liven avulla.

Automaattisesti säätyvä kaikuluotain Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän säätöjen tekemiseen. Se säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.

83/200 HDI-kaikuanturi, jossa on keskitaso/korkea CHIRP -luotain ja DownScan Imaging -tekniikka 83/200 HDI sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa parhaat näkymät veneen alle, jopa syvemmässä vedessä. Se sisältää CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavan DownScan Imaging -tekniikan.

Karttavaihtoehdot Hook Reveal on yhteensopiva C-MAP N+ ja Navionics+ karttojen kanssa.

Tuotepakkaus sisältää

  • HOOK Reveal 5 karttaplotteri/kaikuluotain
  • 83/200 HDI CHIRPperäpeilianturi 6 m kaapelilla
  • Pikakiinnitysteline näytölle
  • Virtajohto, sulake ja sulakepidin

Takuuaika kaksi vuotta

Alustamme kaikki Lowrance GPS-karttaplotterit ja kaikuluotaimet. Laitteissa on valmiina metrijärjestelmä ja muut Suomen mittayksiköt. Gps karttaplotterit kiinnitämme sateliitteihin, jolloin laite on testattu ja käyttövalmis!

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.