Lowrance HOOK² 5 karttaplotteri/ luotain + C-Map kartta

349,00 

Lowrance HOOK² 5 GPS-karttaplotteri/ kaikuluotain SplitShot anturilla + C-Map Local kartta

Hook2 5″ SS + valitsemasi C-Map Local kartta yhteishintaan 349 €. Kampanja voimassa 1.4 – 31.5. 2020. Kartan arvo (svh 179 €)

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): HOOK2-5-SS Osasto:

Kuvaus

Lowrance HOOK² 5 GPS-karttaplotteri/ kaikuluotain SplitShot anturilla + C-Map Local kartta

Hook2 5″ SS + valitsemasi C-Map Local kartta yhteishintaan 349 €. Kampanja voimassa 1.4 – 31.5. 2020. Kartan arvo (svh 179 €)

Valittavat alueet: (Suomen sisävedet EN-Y325, Perämeri EN-Y340 tai Suomenlahti EN-Y309 )

Tämä 5″ Lowrancen Hook2 5 GPS-karttaplotteri kaikuluotain splitshot (SS) anturilla on oivallinen väline kaikenlaiseen kalastukseen ja helpolla toiminnolla. Uskoaksemme tästä laitteesta tullee kalamiesten ”extra laite” veneeseen, soveltuen mm vertikali kalastus veneeseen keula kaikuluotaimeksi. SS anturilla saat perinteisen tarkan kaikuluotain näytön ja lisäksi Downscan luotauksen jolla näät pohjan muodot ja petokalat tarkasti. Ominaisuudet riittävät varmasti.

HOOK² 5x SplitShot on maailman helppokäyttöisin kaikuluotain, jossa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä kaikuluotain, ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. HOOK² 5 hyödyntää Lowrance-tekniikkaa, ja siinä on laajakulmainen, SplitShot 2-in-1 -laajakaistaluotain ja DownScan Imaging™ -toiminto sekä helppokäyttöinen ja tarkka GPS-karttaplotteri. Kytke se käyttöön ja ryhdy kalastamaan. Se on niin helppoa.

  • 5 tuuman SolarMAX™-näyttö
  • Automaattiset kaikuluotaimen asetukset
  • Kalanetsintä on helppoa, sillä kaikukeila on kaksi kertaa laajempi perinteisiin kaikuluotaimiin verrattuna
  • Helppokäyttöiset valikot
  • Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella

Lowrance® Splitshot™ 2-in-1 -kaikuluotain, jossa on korkea CHIRP-taajuus ja DownScan Imaging™ -toiminto Karttavaihtoehtoina C-MAP®, C-MAP Genesis, Navionics® ja monia muita microSD-korttipaikka Helppo upotuskiinnitys tai pikakiinnitysteline

SplitShot 2-in-1 -kaikuluotaimen ansiosta kalastajat voivat tarkastella laajempaa luotausaluetta lyhemmässä ajassa sekä löytää kaloja ja niiden piilopaikkoja helpommin. SplitShotissa on laajakulmainen laajakaistaluotain, jonka kantama on kaksi kertaa laajempi useimpiin muihin kaikuluotaimiin verrattuna ja jossa on DownScan Imaging™ -tekniikka.

Tallenna reittipisteitä, seuraa jälkiä ja navigoi mahdollisen kartan avulla kala-apajillesi HOOK² 5x SplitShotin helppokäyttöisen ja tarkan GPS-karttaplotterin avulla.

Lisätietoja C-map kampanjakartan hakemiseen: https://www.facebook.com/LowranceFinland

Alustamme kaikki Lowrance GPS-karttaplotterit ja kaikuluotaimet. Laitteissa on valmiina metrijärjestelmä ja muut Suomen mittayksiköt. Gps karttaplotterit kiinnitämme sateliitteihin, jolloin laite on testattu ja käyttövalmis!

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lowrance HOOK² 5 karttaplotteri/ luotain + C-Map kartta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *