Lowrance HDS-12 GEN3 TotalScan anturilla

1990,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HDS-GEN3-12-TOTAL Osasto:

Kuvaus

Lowrance HDS-12 GEN3 Karttaplotteri/ kaikuluotain, TotalScan anturilla

Suurella 12 ” näytöllä oleva Lowrancen HDS gen 3 sarjan laite, laitteen mukana toimitetaan Total Scan anturi. (TotalScan-XDCR, svh 429 €))

Huom! Laite on maahantuojan demo laite. Tämä laite on ollut maahantuojalla n 8 h ajan esittelylaitteena sisätiloissa. Laitteella on 12 kk takuu. Total Scan anturi, virta johto ja muut laitteeseen kuuluvat osat ovat 100 % uusia.

Näyttö: 12-tuumainen laajakuva, 16:9; WVGA TFT LCD Resoluutio 1280×800

Monikosketusnäyttö, täydellinen näppäimistö, nopeampi prosessori yhdistettynä uudistettuun käyttöliittymään tarjoaa nopean ja sulavan pääsyn kaikkiin toimintoihin. Ikoni-pohjaiset valikot ovat suoraviivaisia käyttää ja käyttöliittymä tarjoaa käteviä ominaisuuksia, kuten vieritysvalikot, kursoritilat ja erilaisia esikatselutiloja, jotka tarjoavat samanlaisen käyttäjäystävällisen tuntuman mihin on totuttu älypuhelimissa ja tableteissa.

10Hz sisäänrakennettu GPS, WAAS/EGNOS/MSAS. Monikosketusnäyttö sekä täydellinen näppäimistö Laajat karttavaihtoehdot; Navionics, C-Map, (Insight Genesis) Kaksi microSD-korttipaikkaa kaikissa malleissa Videosisääntulo kaikissa malleissa Kaksi ethernet-porttia NMEA2000-portti Sisäänrakennettu: Wifi, ilmaisella GoFree sovellukselle näkymä ja ohjaus Android ja IOS-laitteilla Viistokaikuluotain + DownScan Broadband kaikuluotain

Alustamme kaikki Lowrance GPS-karttaplotterit ja kaikuluotaimet. Laitteissa on valmiina metrijärjestelmä ja muut Suomen mittayksiköt. Gps karttaplotterit kiinnitämme sateliitteihin, jolloin laite on testattu ja käyttövalmis!

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lowrance HDS-12 GEN3 TotalScan anturilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *