Raymarine Evolution EV-150 hydraulipilotti

1990,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): T70330 Osasto:

Kuvaus

Raymarinen hydraulinen Evolution EV-150 -autopilottijärjestelmäpakkaus on täydellinen autopilottipakkaus, joka on valmis asennettavaksi moniin suosittuihin kalastus- ja risteilyaluksiin, joissa on hydrauliohjaus. EV-150-järjestelmä on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten, hydraulisesti ohjattavien alusten tarpeisiin, joiden ohjausvarren kapasiteetti on välillä 80–230 cm³.

EV-150-järjestelmä on tarkoitettu vain 12 voltin tasavirtasähköjärjestelmiin. Järjestelmään kuuluu p70Rs-autopilottiohjain, EV1-anturiydin, ACU150-ohjausyksikkö, tyypin 1 hydraulipumppu ja Evolution-autopilottikaapelisarja.

Raymarine Evolution EV-150 mullistaa kalastusveneissä käytettävien autopilottien tarjonnan ennennäkemättömän helppo asenteisella hydraulipilotilla. Autopilotin kalibrointi ei ole aikaisemmin ollut näin helppoa, sitä ei enää tarvitse tehdä!

Uuden autopilottiohjaustarkkuuden tarjoavien Evolution Ai -ohjausalgoritmien taustatekijöitä ovat Raymarinen autopilottiosaaminen, FLIR Systemsin monipuolinen tutkimus- ja tuotekehityskokemus sekä kehittyneet ilmailualalla käytetyt ohjausteknologiat.

Evolution-autopilotit optimoivat veneen suorituskyvyn hahmottamalla ympäristön ja laskemalla tarvittavat ohjauskomennot erittäin nopeasti. Lopputulos on tarkka ja luotettava kurssissapysyminen aluksen nopeudesta tai meriolosuhteista riippumatta.

 •  Helppo käyttöönotto
 •  Ei monimutkaisia kalibrointeja
 •  Ei kompassin kalibrointitarvetta
 •  9-akselinen tarkka aluksen asennon mittaus (kallistuminen, kääntyminen, nyökkääminen ja ohjaussuunta)
 •  Helppo asentaa
 •  Ei tarvetta erillisille ohjausantureille
 •  EV-anturiydin asennettavissa kannen ylä- tai alapuolelle
 •  Asennettavissa ylösalaisin ja etäälle aluksen keskilinjasta
 •  Plug-and-play -liitäntä
 •  Täysin tiivis kotelointi, suojausluokka IPX6

EV1-anturiydin on suunniteltu mekaanisiin ja hydraulisiin Evolution-autopilottijärjestelmiin. SeaTalk-verkon ansiosta virransyöttö ja datayhteys hoituu yhdellä kaapeliliitännällä. Voit liittää EV-1:n ACU-yksikköön (Actuator Control Unit) SeaTalkng – tai NMEA2000-verkon kautta.

P70RS autopilottiohjausyksikkö on suunniteltu moottoriveneisiin ja se sisältää sekä painike- että kiertosäädinohjauksen. Erinomaisen kontrastin, terävyyden ja kirkkaat värit tarjoava näyttö kuluttaa vain vähän virtaa kehittyneen LED-taustavalon ansiosta. Laaja vaaka- ja pystysuuntainen katselukulma tekee luennan helpoksi myös vinosti näyttöä katsottaessa. p70RS-ohjausyksikkö sisältää LightHouse-käyttöliittymä ja erityinen ohjattu asennustoiminto tekee autopilotin käyttöönotosta ja asetuksien konfiguroinnista helppoa ja nopeaa.

Tyypin 1 hydraulipumppu on tarkoitettu ohjaamaan veneen ohjausmekanismia osana Raymarinen autopilottijärjestelmää. Se on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi veneissä, joissa jo on hydraulinen ohjausjärjestelmä

ACU-150 – Actuator Control Unit – työyksikön ohjausyksikkö tarjoaa tarvittavan määrän tehoa autopilotin työyksikköön ja syöttää myös sähköä SeaTalkng -väylään.

Pakkaus sisältää:

 •  Evolution EV1 anturi (anturin, asennustarvikkeet ja asennusjalan)
 •  ACU-150 keskusyksikkö (sisältää 1m SeaTalkng haarakaapelin ja asennustarvikkeet)
 •  P70RS hallintalaite (hallintalaitteen, aurinkosuojan, asennustarvikkeet, SeaTalk haarakaapelin ja SeaTalk suojatulpan)
 •  Kaapelisarjat kytkentään (virtakaapelin, 5m runkokaapelin, 0,4m haarakaapelin, T-kappale 2kpl, 5-paikkainen liitinrima, terminaattori 2kpl)
 •  Hydraulinen kääntösuuntapumppu 1 l/min työsylinterin tilavuuksille  80-230 cm3

Hydrauliletkut hankittava erikseen käytettävän hydrauliohjauksen mukaan.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raymarine Evolution EV-150 hydraulipilotti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *