MaxLi Marine LifePo4 litium 60 Ah, UUTUUS

449,00

Uutuus Lithiumakku Bluetooth toiminnolla, 60 Ah Maxli Marine on hyvä akku esim keulamoottoreille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MaxLi 60 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

MaxLi Marine LifePo4 litium 60 Ah

MaxLi Marine litiumakut ovat laadukkaat uutuus akut litiumakku markkinoille! Nämä akut ovat suunniteltu erityisesti veneilykäyttöön ja akku soveltuu erinomaisesti sähkökeulakoneille, sähköperämoottoreille sekä veneen kaikelle elektroniikalle. 

Kaikki MaxLi Marine akut ovat LifePo4 litiumakkuja ja ovat siksi hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. MaxLi Marine akkuja voit ladata n. 3000 kertaa tyhjästä täyteen, jolloin voidaan sanoa akkujen olevan pitkäikäisiä.

LifePo4 materiaali on kestävää ja vaikka massaltaan hieman raskaampaa kuin muut Li-Ion materiaalit kestää LifePo4 kuormitusta erittäin paljon ja on siksi erittäin turvallinen ja kestävä.

Pystyt käytännössä käyttämään akun 100%, jolloin akku vastaa erittäin paljon isompaa AGM-, lyijy- tai geeli-akkua. MaxLi Marine 12V 60Ah painaa n. 8kg ja vastaa tehomäärältää yli 100Ah AGM akkua ja n. 120Ah lyijyakkua. Tehoiltaan vastaavan kokoinen AGM tai lyijyakku painaa n. 25-30kg.

Akussa on Bluetooth toiminto, jonka avulla saat nopeasti tiedon paljon akussa on virtaa ja jännitettä. Lisäksi sovellus kertoo sinulle myös mm. akun toiminan, lämpötilan, latauskerrat sekä esimerkiksi mahdolliset akun BMS-ohjaimeen tulleet varoitukset.

  • MaxLi Marine LifePo4 litium 60 Ah painaa n 8 kg
  • Kestää latausta noin 3000 kertaa tyhjästä täyteen
  • Liitännät: ns trukki liittimet

MaxLi Marine BMS-ohjain ohjaa akun toimintaa eikä päästä akkua täysin tyhjäksi eikä ylilatautumaan ja tästä syystä litium akut ovat huomattavasti pitkäikäisempi ja siksi aina edullisempi ratkaisu kuin AGM-akut.

Huomioithan, että litium akkuja tulisi aina ladata laturilla jossa on litium-toiminto. Käytä aina vähintään 10A latureita. Mikäli laturi sijoitetaan kiinteästi veneeseen, muista valita laturi joka kestää kosteutta.

Litium akkuja ei säilytetä täytenä, n. 60-80% varaus on sopiva taso. Lataa akku täyteen ja jätä akku laittamatta ylläpitolaturiin. Normaaleissa olosuhteissa ja huoneen lämmössä talven aikana akku ei pääse purkautumaan tyhjäksi, koska kuukautinen purkautuminen on pientä. Akku purkaa itseään keskimäärin 3% kuukaudessa.

Säilytyslämpö ei saisi mennä alle -15%, akkua ei siis suosittella säilyttämään kylmässä autotallissa tai veneessä, jotta BMS-ohjain ei vioitu.

Huom: Kuvassa 100 Ah akku, 60 Ah akku on vastaavan näköinen

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.