Karikko Räminäaihio 12cm Helmiäisvalkoinen

6,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KR12-HV-5 Osasto:

Kuvaus

Samfishing ja Suomen Uistin laajentavat yhteistyötä uistinaihoihin, saatavana on Karikko Räminä 12 cm uistinaihiot, alkuperäisellä Karikko uintilevyllä.

Suomalaisten kalamiesten keskuudessa on havaittavissa voimakasta tarvetta toteuttaa omia mieltymyksiä uistinten värimaailmaan. Kysyntää on tullut myös valmiille merkki-uistinten aihioille. Viimeisimmät ja parhaiden kalastavat värit tulevat suoraan käyttäjiltä, jolloin vaappuvalmistajien ohjelmistovärit eivät välttämättä pysty reagoimaan tarpeeseen välittömästi. Tähän kysyntään Samfishing Oy ja Suomen Uistin Oy pyrkivät nyt vastaamaan.

Karikko Räminä 12 cm ja 14 cm uistimet ovat kiistatta top 3, kun puhutaan hauen ja kuhan kalastuksessa vetouistelumenetelmällä. Karikko vaapun herkkä uintiliike, yhdistettynä kylkien välkäyttelyyn tekevät Karikko vaapusta useiden kilpavetouistelioiden luotto vieheen.

Karikko räminäaihio on maalausvalmis muovirunko. Runkolanka on paikoillaan ja uintilevyn ura valmiiksi sahattuna.  Aihiot toimitetaan alkuperäisen Karikko uintilevyn kanssa. Uintilevyssä on (S) stanssaus, jolloin voidaan todeta alkuperäisen uintilevyn olevan kyseisessä Karikko aihiossa kiinni. Stanssatulla uintilevyllä valmistetut Karikko aihiot erottuvat normaaleista Suomen Uistimen tuotanto uistimista. Käytettäessä oikeaa alkuperäistä uintilevyä, vaapun valmistaja varmistuu Karikko räminäaihion toimivuudesta.

  • Pituus: 12 cm 
  • Muovirunko
  • 3- koukkupaikkaa (12 cm 2 tai 4 koukut)
  • Original Karikko uintilevy, jossa (S) stanssaus
  • Uintilevyn kiinnitys helppoa, valmiin uran vuoksi. Soveltuva liima, esim Uhu AllPlast

Huom! Pinnoitus menetelmät eivät ole yksiselitteisiä, kokeile aina omien maalien ja lakkojen soveltuvuus. Aihioiden pintalakkaukseen suositellaan mietoja lakkoja, esim  LV 1 tai Cab vesiliukoinen vaappulakka. Liuotinvapaat lakat ovat ystävällisempiä maalipinnalle, ruisku maalit eivät kaikissa tapauksissa pureudu kovaan muovi aihioon. Kromi pinnoitteessa käytä ainoastaan liuotinvapaita lakkoja. Pinnoituksiin liittyviin kysymyksiin vastaa Samfishing Oy.

Huom! Uintilevy kannattaa kiinnittää vasta pinta lakkauksen jälkeen, siis aivan viimeisenä työvaiheena. Osa pinnoitteista saattaa vaurioittaa uintilevyä, mikäli uintilevy lakataan. 

Karikko Räminä uistinten aihiot ovat 1:1 valmiiden ostettavien Karikko Räminä uistinten kanssa. Kuitenkin Karikko Räminä aihion ostaja vastaa itse omasta rakentamastaan uistinaihion toimivuudesta ja laadusta. 

Näistä Karikko Räminä aihioista valmistaa itsellesi vaivattomasti vaaput ja “ne” parhaat ottivärit, joita ei valmiina saa! 

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karikko Räminäaihio 12cm Helmiäisvalkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *