METZ #3 Neck Combo Crizzly/Brown

59,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 90382 Osasto:

Kuvaus

METZ #3 Neck Combo Crizzly/ Brown

Grizly/ Brown combon hommatessa pintaperhonsitoja tietää pärjäävänsä  n 80 % pintaperhon sidonta tilanteista tällä ostoksella.

1970- luvulta saakka Metz on ollut perhonsitojalle ikoni, jonka laatuun muita niskoja/ satuloita verrattaan. Metz toimittaa arvostetuimpia sekä halutuimpia häkilätuotteita, värit ja laatu ovat huippuluokkaa.

Pintaperholaadun höyhenissä on jäykät siikaset, jolloin ne kelluttavat perhosi hyvin.  Ruodot eivät sisällä juurikaan pehmeää untuvaa, joka kastuessaan voisi heikentää perhon kellumista. Metz- niskoista sidotut pintaperhot kelluvat luonnollisesti korkealla ja pitkään.

Metzin tasalaatuisuus niskoissa ja satuloissa on tulosta todella pitkän tuotekehityksen ansiosta. Tarkka laatuluokittelu ja kasvatus prosessi takaa, kaikki Metz häkilät ovat pakkauksen luokittelun mukaisia.

#3 Grade

3-laadun niskat ovat hyvän hinta-laatusuhteen pintaperhoniskoja, joiden suurimmat erot 1-laadun niskoihin löytyvät häkilämääristä sekä häkilöiden käytettävän pituuden määrässä.

3-laadun niskoista löytyy häkilöitä #18-koon koukkuun, kuitenkin näiden pienien häkilöiden määrä on vähäisempi. Niskoissaon eniten  materiaalia Suomessa käytettyihin 10-16 koukkukokoihin. Metz 3 niskojen häkilöissä n 60%  höyhenen pituudesta on hyödynnettävissä varsinaiseen pintaperho käytttöön.

Luonnollisesti Metz 3 pidemmistä höyhenistä voit sitoa myös muita ottiperhoja, mikäli ne ovat pintaperho käyttöösi liian pitkiä.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “METZ #3 Neck Combo Crizzly/Brown”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *