Scott Radian Perhovavat

849,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Scott Radian -Tähän asti sinun on täytynyt tehdä päätös nopean ja voimakkaan, sekä herkän ja tunnokkaan vavan välillä. Se muuttuu nyt – kiitos Scottin. Nopeus ja tunnokkuus ovat vihdoin yhdistyneet.

Scott Radian -vavoissa on hyödynnetty Scottin uutta ReAct teknologiaa, joka minimoi aihion sivuttaissuuntaista värähtelyä ja siten nopeuttaa vavan toimintaa. ReAct-teknologialla luodaan nopeita vapoja, joilla saavutat huikeat siimanopeudet herkkyyden ja tunnokkuuden kuitenkaan siitä kärsimättä. Tästä lähtien pienen pintaperhon tarjoaminen pintovalle kalalle 6x-perukkeella on yhtä helppoa kuin suuren streamerin heittäminen vastarannan penkan alla odottavan suurtaimenen suun eteen. Nopean toimintansa ansiosta Scott Radian -vavoilla vastaiskun tekeminen on entistä helpompaa ja aihiossa riittää puhtia väsyttää ne vahvimmatkin kalat.

Scott Radian -vavat ovat kuitenkin muutakin kuin insinöörien taidonnäytteitä. Ne ovat kerrassaan upeita ilmestyksiä ja varsinainen ilo katsoa. Aihio on grafiitinharmaa ja hiomaton, kuten Scottin tyyliin kuuluu. Sidoksissa on käytetty aihion väriin sointuvaa lankaa ja ne on kruunattu oransseilla koristesidoksilla. Kevyemmissä luokissa on kaunis saarnivaahterasta sorvattu kelakiinnike, kun taas raskaammissa on käytetty suolaveden kestäviä alumiinikiinnikkeitä. Ohjainrenkaat ovat titaanirunkoisia ja muut renkaat ovat Snake Brandin uutuusrenkaita, joiden patentoitu rakenne vaikuttaa aihion toimintaan vähemmän kuin muut renkaat. Kaikki Scott Radian -vavat ovat neliosaisia ja toimitetaan vapapussin, sekä alumiinisen vapaputken kanssa.

Scott Radian -perhovavat tehdään alusta loppuun käsityönä Scottin verstaalla Coloradon Montrosessa vannoutuneiden perhokalastajien toimesta, jotka tietävät mitä perhovavalta vaaditaan.

  • ReAct Teknologia yhdistää X-Core Teknologian uusiin monimutkaisiin materiaaleihin ja aihion kartiointiin, joka antaa mahdollisuuden vavan huippunopeaan palautumiseen
  • X-Core Technology – Huippuluokan komposiittiteknologian tuntemus takaa entistä paremman tuntuman, erittäin tasapainoisen sekä suorituskykyisen aihion.
  • ARC (Advanced Reinforced Carbon) takaa paremman kestävyyden sekä nopeammin rauhoittuvan aihion.
  • Multi-Modulus Design – Tasaisemmin taipuva ja nopeammin palautuva aihio
  • FiberFuse – Uusi hartsi mahdollistaa yksittäisten hiilikuitusäkeiden kiinnittymisen toisiinsa ja näin ollen paremman aihion keston
  • Mil-Spec III – Huippuluokan anodisointi niin kelankiinnikkeissä kuin vaparenkaissa takaa erinomaisen korroosion keston

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Malli

7´6 #3, 10´#7, 9´#8, 9´#7, 8´6 #5, 9´6 #6, 10´#4, 8´6 #4, 9´6 #7, 9´#4, 10´#5, 10´#6, 9´#5, 9´6 #8, 9´6 #5, 10´#8, 9´#6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scott Radian Perhovavat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *