Scott Meridian Perhovavat

899,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Scott Meridian vavoilla Scott on hakenut kaikkein suorituskykyisintä salttivapaa jota nykytekniikalla on mahdollista valmistaa. Eikä vain yrittänyt, vaan myös onnistunut tässä loistavasti!

Scott Meridian –vapojen aihion toiminta on nopea, mutta samaan aikaan kokotoiminen. Scottin tyyli rakentaa vapa-aihiot jyrkällä kartionnilla ja ohuella aihion seinämällä mahdollistavat vavalta samaan aikaan kolme kovaa ominaisuutta: nopea, kokotoiminen ja kevyt. Näiden kolmen ominaisuuden yhdistämiseen harva vapavalmistaja vielä tänäpäivänäkään pääsee sillä monesti nopeista vavoista tulee turhan tyvijäykkiä. Meridian taipuu kuitenkin kauniisti, ja mikä parasta, pitää kalat hyvin kiinni koukussasi!

Kelakiinnikkeet ovat ehdottomasti markkinoiden salttivavoista parhaita. Erittäin kestävä pinnoite palvelee loppuelämän suolaisimmissakin vesissä. Kelakiinnike ei myöskään ole pyöreä, joten kelan lukitusrengas ei pääse pyörimään kiinnikkeessä ja on täten aina oikealla kohdalla kelaa kiinnittäessäsi. Kelakiinnikkeessä oleva numero kertoo vavan luokituksen, joten osaat valita telineestä juuri oikean vavan jokaiseen tilanteeseen. Kahva on suunniteltu alusta loppuun isot kalat ja kelat huomioon ottaen. Kookas butti luo ”tilaa” kookkaallekkin kelalle ja hyvin muotoillusta vähän normaalia kookkaammasta kahvasta saa tukevan otteen isojakin meriperhoja heitettäessä.

Scott Meridianin yksityiskohdat ovat myös mietitty loppuun asti niin viimeistelyn kuin komponettienkin osalta. Kaunis tasalaatuinen aihio sinertävillä sidoksilla ja siroilla kohdistuspisteillä yhdistetttynä hyvin toimiviin tarkkoihin liitoksiin tekevät tästä vavasta nautinnollisen kalakaverin. Täysin titaaniset vaparenkaat kestävät kolhujen lisäksi myös pitkää käyttöä suolaisessa vedessä. Recoilin titaaniset snakerenkaat kestävät taivutuksen aina aihioon kiinni asti, jonka jälkeen pongahtavat takaisin oikeaan asentoonsa. Näitä vaparenkaita et saa rikki. Alimmat renkaat ovat myös titaania, tällä kertaa Fujin valmistamia. Kookkaat renkaat estävät myös siiman takertumisen alimpiin rekaisiin kun saat sen elämäsi veturin tarraamaan perhoosi kiinni. Suomen merioloissa suuret renkaat eivät myöskään jäädy niin helposti kuin esimerkiksi monen muun valmistajan salttivapojen pienemmät renkaat.

Scott Meridian-perhovavat tehdään alusta loppuun käsityönä Scottin verstaalla Coloradon Montrosessa vannoutuneiden perhokalastajien toimesta, jotka tietävät mitä perhovavalta vaaditaan.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Malli

8´4 #8, 9´#9, 9´#6, 9´#11, 9´#10, 9´#8, 8´4 #10, 9´#7, 9´#12, 9´#6 NZ Special

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scott Meridian Perhovavat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *