Scierra Salis Saltwater perhovavat poistomyynti

149,00 

Meri perhokalastukseen soveltuvat perhovavat ns “saltti vavat” ovat nostaneet huimasti suosiotaan myös Suomessa. Suomesta on pitkä matka
salt-water kalastuksen kehtoihin, esim väli-amerikan vesille, mistä johtuu saltti vapojen suosio Suomessa?

Pienemmät salt vavat esim 6# ja 7# 9″ pituisena ovat oivallisia steammer vapoja koko suomessa, puhumattakaan lohen pintaperho kalastuksesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Scierra Salis Saltwater perhovavat poistomyynti

Kalastatko Streammerilla taimenta, lohta yhden käden vavalla, tai haukea perholla? Näihin kalastustuokioihin on nyt tarjolla Scierran Salis saltwater vapoja poisto erä,  149 € kpl.

Meri perhokalastukseen soveltuvat perhovavat ns “saltti vavat” ovat nostaneet huimasti suosiotaan myös Suomessa. Suomesta on pitkä matka salt-water kalastuksen kehtoihin, esim väli-amerikan vesille, mistä johtuu saltti vapojen suosio Suomessa?

Pienemmät salt vavat esim 6# ja 7# 9″ pituisena ovat oivallisia steammer vapoja koko suomessa, puhumattakaan lohen pintaperho kalastuksesta.

Voimaa on hyvin ja kompakti 9″ pituus on helppo käsitellä, mutta vavat eivät ole kankia. Luonnollisesti Suomessa meritaimenen rannikkokalastus ja hauen kalastus ovat omiaan näille vavoille. Hauenkalastukseen soveltuu hyvin 9´#9

Aina kun matkustat vaikka väli-meren loma kohteisiin, ota perhovapa mukaan. Koskaan ei voi tietää millaisia kaloja ui lomakohteen rantamilla, ei aina tarvitse olla 8000 km päässä päästäkseen onkimaan lämpimän veden kaloja!

Scierra Salis -perhovavat on suunniteltu silmälläpitäen Pohjois-Euroopan rannikkokalastusta merellä ja järvillä. Vavat soveltuvat hyvin hauen ja meritaimenen kalastukseen, mutta moni kalastaja käyttää näitä streamer ja lohen 1- käden perhokalastuksessa.

Aihion tyvi ja kelakiinnike on vahvistettu, joten se toimii hyvin myös tuulisissa olosuhteissa ja paksummatkin siimat soljuvat hyvin. Myös suuret perhot on vaivattomampaa heittää Scierra Salis vavoilla.

  • Aihio puoli toiminen, nopea palautuminen lisää heitto pituutta
  • Tyylikäs sininen aihio
  • Made in Japan 40T hiilikuidusta
  • Korkkikahva laadukkaasta portugalilaisesta korkista
  • Alumiininen, Custom ALPS -kelankiinnike
  • Pacific Bayn laadukkaat ja kevyet vaparenkaat
  • 100% meriveden kestävät komponentit
  • Korkkien päädyssäkumi/korkki vahvikkeet
  • Sininen Corduravapaputki ja pussi

Salis vavat toimitetaan first-come-first–serve periaatteella ja näitä on rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

Nämä vavat ovat verrattain edullisia vapoja, mutta ne ovat hyviä saltti vapoja! Voit verrata komponentteja moniin muihin merivapoihin, kestää vertailun!

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Malli

9´#7, 9´#9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scierra Salis Saltwater perhovavat poistomyynti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *