Guideline Stoked Perhovapa

139,00 159,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Guidelinen Stoked perhovavat vievät edulliset vavat kokonaan uudelle tasolle.Kaikki vavat on valmistettu käyttäen mahdollisimman ympäristöystävällisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita.

Vavat on valmistettu 24/30/36T hiilikuiduista, jotka mahdollistavat erittäin helppoheittoisten sekä heittovirheitä anteeksi antavien aihioiden rakentamisen. Vavat on kuitenkin keveitä sekä tunnokkkaita, tasolla jota on totuttu yleensä näkemään huomattavasti kalliimmissa vavoissa. Vapojen toiminta on keskinopea.

Stoked 8’6 #4, 9′ #5 & 9′ #6: 4-5 luokat ovat tyypillisiä taimenvapoja pintaperhoille, nymfeille ja kevyille streemereille. 6 luokka isommille perhoille, isommille kaloille ja enemmän tuulisiin olosuhteisiin, hyvä vaihtoehto myös kevyeen rannikkokalastukseen.

Stoked 9′ #7-8-9: Tyypillisiä raskaampaan kalastukseen sopivia vapoja, isommat taimenet, hauet, lohet, meritaimenet ja salttikalastus. Nämä vavat sopivat joelle, järvelle, rannikolle ja tropiikkikalastukseen, missä kalat ovat isompia ja olosuhteet usein vaativammat.

Stoked 9’6 #6-7-8: Nämä hieman 9-jalkaista pidemmät 9’6″-pituiset vavat tarjoavat hyvän vaihtoehdon erityisesti järvelle, rannikolle ja miksei myös joelle, erityisesti silloin kun halutaan kahlata syvemmälle, tarvitaan lisää ulottuvuutta tai kalastetaan veneestä tai kelluntarenkaasta.  Rannikkokalastuksessa etuna tuulen vähäisempi vaikutus heitettäessä kuin esimerkiksi 10-jalkaisella vavalla.

Stoked 10′ #6-7: Suosikkipituus järvikalastukseen veneestä tai rannoilta, soveltuu myös joelle taimenen, meritaimenen ja lohen kalastukseen.

Lisätietoja Stoked vapojen ympäristöystävällisemmästä valmistamisesta

  • Uudet full wells kahvat ilman kumikorkki vahvistuksia, koska näin pystytään vähentämään epoksin määrää kahvoissa. Kaikissa malleissa fighting butt, paitsi 8’6” #4, 9’0” #5 ja 9´0″ #6
  • Kelankiinnikkeen metalliosat ovat “clear eloksoituja”, joka on vähiten myrkyllisin tapa eloksointiin, kun käytetään alumiinisia kelakiinnikkeitä. Kromia (lyijy) tai maaleja ei ole käytetty eloksointi kylvyssä.
  • Aihioden pinnoitukset, vaparenkaiden sekä korkkikahvojen kiinnitykset on kaikki tehty vähemmän myrkyllistä bio-pohjaista epoksia käyttäen, joka parantaa myös työskentely olosuhteita valmistuksessa, vähentäen terveydelle haitallisia hajuja.
  • Kevyet kovakromatut vaparenkaat
  • Vapaputken päällyste sekä vapapussi on valmistettu kierrätetystä REPREVE™ polyesteristä
  • Vapaputki on valmistettu kierrätetystä polypropyleenistä ja vapaputket ovat keveitä sekä 20% ohuempia, joka vähentää kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä sekä kuluja.
  • Kaikki vavat ovat 4-osaisia

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Malli

9´ #7, 9´6"#7, 9´#5, 9´6 #6, 9´#6, 9´#9, 8´6 #4, 9´#8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Guideline Stoked Perhovapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *