Ale!

Guideline LPXe DH perhovapa Poistotarjous

349,00409,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Guideline LPXe DH Kahdenkäden lohivavat

GUIDELINE LPXe Double Hand -vapa on syntynyt haastavan kolmen vuoden kehitysprosessin ja testaamisen tuloksena ja siitä on tullut maailmanluokan testivoittaja. Vapasarja on ollut jo monen vuoden ajan osa Guidelinen sielua ja DNA:ta ja uusituissa LPXe vavoissa elää yhtä edeltäjiensä henki. Vapojen toimintaa, materiaaleja ja ulkoasua on uusittu ja lopputuloksena syntyi parempaa suorituskykyä, tarkkuutta, nopeutta (3/4 syvälle taipuva), kestävyyttä ja tasapainoa sekä näyttävyyttä.

Aihiot ovat lakkaamattomia, vahvempia kuin ennen ja palautuvat nopeammin kuin koskaan. Erinomaiset, Rsi-vavoissakin toimiviksi todetut Fuji KW srtipping renkaat ehkäisevät juoksusiiman sotkeutumisen. Yksijalkaiset vaparenkaat ovat kevyempiä ja antavat aihiolle paremman taipuman. Kevyet ja vahvat kelakiinnikkeet tyylikkäin yksityiskohdin sopivat yhteen mattapintaisten aihioiden kanssa ja viimeistelevät täydellisen paketin.

Vavan kahvan pituus, muoto ja halkjaisija on uusittu, ja uuteen LPXe vapaan saa nyt entistäkin paremman otteen ja tuntuman. Vavat toimitetaan vapapussissa ja Cordura-vapaputkessa.

Kaudelle 2020 tulee kolme uutta mallia, 13ft #7/8 joka on kevyt, napakka ja ykkösvaihtoehto pienemmille joille. 14’ #10/11 joka on todellinen voimapesä, ja on parhaimmillaan kun kalastetaan suuria kaloja isoilla perhoilla . 15’ #9/10 on täysin uusi vapapituus ja aihiotoiminta, mikä tulee olemaan todellinen all-rounder vapa, kun haluat pituutta ja herkkyyttä samassa vavassa.

  • 4- osainen
  • Nopea, mutta tunnokas toiminta
  • Laadukkaat komponentit ja korkkikahvat
  • Vapa toimitetaan kevyessä Cordura- putkessa sekä Air-Mesh vapapussissa

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Malli

15´#10/11, 13´#8/9, 13´#7/8, 15´#9/10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.