Scientific Anglers Wavelenght Titan -50 %

49,00 

Scientific Anglers Wavelenght Titan

Tässä on kaikille streammer ja one- hand lohenkalastajille todellinen pro siima ja nyt edulliseen tarjous erä, hintaan 49 €

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Scientific Anglers Wavelenght Titan

Tässä on kaikille streammer ja one- hand lohenkalastajille todellinen pro siima ja nyt edulliseen tarjous erä hintaan 49 €

Streammer ja yhden-käden lohen kalastajien erikois siima. Heittää vaivattomasti suuremmatkin tinselit ja pomperot pitkälle ja mikä parasta ei tarvitse “hinkuttaa” takaheittoja pitkään, Titanin kartio lataa vavan nopeasti.

Scientific Anglers Wavelength siimoissa on Sharkskin pinnoitteesta kehitetty teksturoitu pinnoite. Pinnoite on sileän Mastery -pinnoitteen ja Sharkskinin välimuoto, eli pinnoite on hieman vähemmän kuvioitu kuin Sharkskin ja on mukavampi käsitellä. Ja kyllä soljuu…!

Scientific Anglers Mastery Titan on erityisesti suurten perhojen heittämistä varten suunniteltu yhdenkäden perhosiima. TITAN siimassa on voimakas ja vahva heittopää jyrkällä etukartiolla, jonka ansiosta siima lataa vavan ja kääntää kookkaat perhot hyvin.

Hyvä valinta kaikkeen kalastukseen, missä halutaan käyttää keskikoisia ja suuria perhoja. Toimii hyvin kookkailla perhoilla ja pitkillä heittopituuksilla, siimassa on runsaasti kääntövoimaa kaikista suurimmille perhoille lyhyen ja voimakkaan kartioinnin ansiosta.

  • Väri: keltainen runko, vaalean lime juoksusiima
  • Ydin: punottu, lähes venymätön
  • Soveltuu hyvin myös venekalastukseen

 

 

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Luokka

WF6, WF8, WF7

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scientific Anglers Wavelenght Titan -50 %”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *