Guideline Power Presentation WF Float

69,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Guideline Power Presentation flyline  on kehitetty haastaviin tilanteisiin pienille ja keskikokoisille virroille. Siima toimii loistavasti pitkilläkin 15+ jalkaisilla perukkeilla, kun perho on saatava tarkalleen oikeaan kohtaan ensimmäisellä kerralla. Siiman uniikki kartiointi ja painojakauman keskittyminen ensimmäiselle 5m matkalle nostaa siiman  nopeutta ja voimaa etenkin heiton loppuvaiheessa, joka parantaa perukkeen oikaisukykyä.

Siiman voimakas oikaisukyky tekee siimasta erinomaisen vaihtoehdon myös kalastettaessa streamereillä, painavilla nymfeillä, isoilla pintureilla tai erilaisilla nymfirigeillä, joissa käytetään isompaa indikaattoria. Siima on erittäin helppoheittoinen, mutta painojakaumansa ansiosta toimii paremmin yliolan heitoissa, koska kärkeä kohti kasvatettu massa verottaa vedestä lähtevien heittojen helppoutta hieman. Erinomainen valinta myös lohipintaperhoille, kun kalastetaan isoilla Bombereilla tai vastaavilla isommilla pintaperhoilla.

Power Presentationin keskipitkä 9,3 metrinen heittopää jakautuu melko lyhyeen 2,2 metriseen etukartioon, 5,1 metriseen runko-osaan ja lyhyeen 2,0 metriseen takakartioon, joka jatkuu 3,0 metriseen “handling line” osaan. Handling Line helpottaa siiman käsittelyä sekä parantaa siiman kestoa korkean kulutuksen alueella. Siiman rungon kaksi ensimmäistä osaa on hieman isommalla halkaisijalla rakennettu, minkä ansiosta siimalla on erityisen hyvä oikaisukyky.

  • Lenkit siiman molemmissa päissä sekä laser ID merkintä kärki loopin tyvessä
  • Siiman väri: Oliivi heittopää/ Vaalean oranssi juoksusiima
  • Siiman heittopään pituus 9,3m + 3,0m handling line
  • Siiman kokonaispituus 27,5m 
  • Valmistettu Direct Contact ytimen päälle, joka joustaa vain 6%
  • TLT (Triple Layer Technology) parantaa siimojen käytettävyyttä, kun yhdessä siimassa käytetään kolmea eri kerrosta. Kerroksilla säädellää siiman muistia, kovuutta, kelluvuutta pitkin heittosiiman pituutta. jokaisessa kohdassa on siihen parhaiten soveltuvat materiaalit, jotka parantavat siimojen kalastavuutta, heitettävyyttä sekä kestävyyttä.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Luokka

WF5, WF6, WF7, WF4

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Guideline Power Presentation WF Float”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *