Vision XLV perhokela

209,00 269,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Vision XLV perhokela

Visionilla on työskennelty viime aikoina ilman kahvitaukoja/ ”pekkaspäiviä”, suunnittelun kohteena on ollut tuleva XLV kelamallisto. Nyt julkaistu Vision XLV perhokela on moderni, hyvistä komponenteista ja viimesen päälle suunniteltu perhokela. Kokonaan metallista jyrsitty perhokela, XLV on kevyt..Esim 7-8# XLV painaa ainoastaan 135 gr. Hieno kela 1-käden lohihommiin tai streamer kalastukseen.

XLV kelassa on oikea monilevy tekniikkaan pohjautuva levyjarru, joka pysäyttää varmasti kaikki perhovavan päässä olevat pedot. Jarrun säätö on täsmällistä ja kätevää, kuuluvan naksullisen jarrunsäädön vuoksi. Kuitenkin suurimpana etuna voidaan pitää todellista laajakehä puolaa! Perhokelan luokituksesta huolimatta, XLV perhokelan puolan halkaisijat ovat kaikista laajakehäisimpiä, mitä markkinoilla esiintyy. Esimerkiksi XLV 56# puolan halkaisia on 60 mm, mitattuna puolan pohjalta. Tällöin siima purkaantuu tasaisesti ja jarrun lähtökynnys on matala. Myös kelausnopeutta saadaan nopeammaksi suuremman puolan halkaisijan myötä.

3-4, 5-6 ja 7-8# luokkaiset kelat ovat samanlaisia ulkoiselta olemukseltaan, näissä luokissa kelan rungossa on suurehko V- figuuri. 8-9 ja 9-10# lukan kelat ovat yhteneväiset toisiinsa nähden, näissä keloissa on Vision logo figuuri. 9-10# koossa on tupla frame.

Kaikki XLV,n mekaaniset liikkuvat osat ovat suojattu SKF vedenkestävällä laakerirasvalla.

  • Erittäin laajakehäisiä
  • Pehmeä säätöinen levyjarru
  • Design kelan runko, joka muodostaa figuurin
  • SKF laakeri rasvat suojaavat laakereita ja jarru järjestelmää
  • Neobrene kammen nuppi, saa hyvän otteen
  • Väri: Metallic light olive

Hieno yksityiskohtainen perhokela, jossa Vision kelamalliston suurin kelan halkaisija..Kyllä soljuu!

 

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Koko

7-8, 3-4, 9-10, 5-6, 8-9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision XLV perhokela”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *