Vision HDC Varioverse POISTOHINTA -66 %

149,00 

Vision HDC Varioverse perhokala POISTOHINTA

Loput Visionin HDC Varioverse kelat poistohintaan, jotka myymme nyt -66% suositushinnasta. (svh 440,00)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Vision HDC Varioverse perhokala,

Loput Visionin HDC Varioverse kelat poistohintaan, jotka myymme nyt -66% suositushinnasta. (svh 440,00)

Keloista löytyy lohikoot 9/11 ja 11/13

Pidät valtamerikalastuksesta ja lohen klastuksesta, mutta olet kyllästynyt palaneisiin kämmeniin ja verille hakkautuneisiin sormiin? Niin mekin. Siinä yksi syy miksi lyöttäydyimme yhteen Georgi ja Stefan Chivarovin kanssa. Heidän patentoima (EP 1993353) ja nerokas Varioverse™ jarrumekanismi on luotu kovaan käyttöön. Siinä on suuri etu Antireverse – keloihin ja valtava etu suoravetokeloihin.

HDC nimi tulee sanoista Hand Drag Control, tarkoittaen käsin säädettävää jarruvoimaa. Kampea eteenpäin kääntämällä saat siis lisättyä jarruvoimaa aina esisäädettyyn saakka ja taaksepäin kääntämällä voit löysätä jarrua. Taka-asennossa jarruvoima on aina vakio, olipa maksimisäätö mikä hyvänsä. Jarruvoima on kuitenkin sellainen, että kela ei pyöritä yli, edes kovassa väsytystilanteessa. Näin ollen kammen ollessa taka-asennossa on kelalta miellyttävä vetää lisää siimaa uutta pidempää heittoa varten tai mikäli väsytystilanne vaatii, voit antaa kalalle pikaisesti ”löysää”. Kätevää.

HDC kelan suunnittelussa on panostettu keveyteen ja yksinkertaisuuteen. Kelalla on yllään komea ja kestävä, kaksisävyinen kovaeloksointi. Suuret jarrupinnat ovat hiilikuitua ja ruostumatonta terästä. Japanilainen yksisuuntalaakeri ja Eurooppalaiset aalto- ja lautasjouset kruunaavat komeuden.

  • Vision varioverse 9-11, WF 11 F + 200 mtr 30 lb
  • Vision varioverse 11-13, WF 12 F + 280 mtr 30 lb

Nyt jos koskaan on mahdollisuus hommata kela, jossa ei kampi lyö sormille. Soveltuu lohenperhokalastukseen ja tietysti lämpimän veden kaloille.

Huom ! Laadukkaat Climax pohjasiimat löydät: https://samfishing.fi/brand/climax/

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Koko

9-11, 11-13

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision HDC Varioverse POISTOHINTA -66 %”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *