Samfishing Pro Special taimen combo 2022

329,00

Tässä on pro-tason perhokalastus combo, joka on kasattu erillistuotteista. Kaikki osa-alueet toimivat Keski- Suomen koskilla ja lapin tunturi jokien äärellä.

Vähän parempi paketti perhokalastajalle!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SF2021-TCSHERO Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vision Pro Special 2022 taimen combo

Todella laadukkaista tarvikkeista koottu Pro-tason perhokalastussetti. Varmuudella yksi laadukkaimmista perhokalastus yhdistelmistä, mitä on valmiina markkinoilla.

Lähdimme rakentamaan kaudelle 2021 omaa perhokalastus yhdistelmää Vision HERO vavan ja Vision Vibe 85 + siiman ympärille. Nämä kaksi komponenttia takaavat tämän combon riittävän kaikille, vaikka olisit harrastanut perhokalastusta 10- vuotta.

Vision HERO perhovapa 9´ #6 4-osainen

Vision Hero uutuus vapa on varmuudella yksi parhaista kohtuu hintaisista taimen vavoista mitä markkinoilta löytyy. Todella kevyt ja moderni toiminto, heittää kaikki tunnetut heitto tyylit. On vaikeaa löytää parempaa koskikalastus vapaa keskihintaisista vavoista

Kela: Scierra Track 2 kela,

Jossa kaikki osa-alueet kunnossa. Metallinen laajakehäinen kela, pitkällä jarrun säädöllä ja riittävä siimakapasiteetti.

Siima: Vision Vibe 85 +

Oikeastaan tämä siima ei esittelyitä kaipaa, tämän hetken klassikko pro-siima. Siiman pinnoite on liukas ja se säilyy notkeana kylmissäkin olosuhteissa sekä liukkaana myös lämpimässä. Vibe 85 siiman aggressiivinen kartiointi oikaisee isot ja painavat perhot vaivatta. Siiman kärjessä oleva lenkki helpottaa perukkeen liittämistä.

Huom! Tämä siima on pitkäheittoinen ja se tapahtuu helposti, muista kuitenkin kalastaa myös lähempää.

Pohjasiimana laadukas Climax punottu Dacron 50 mtr/ 20 lb, väri kirkas oranssi.

Perukkeena Climax kartioperukkeet, jotka oikenevat hienosti. Perukkeessa valmis lenkki, perhosiimaan liittämistä varten.

Paketti sisältää:

  • Vision HERO vapa 9´#6 4-osainen
  • Scierra Track 2 5/6 perhokela.
  • Vision Vibe 85 +, WF 6 F siima
  • Climax micro backing pohjasiima 50m/20lb + kartioperuke

Markkinoiden paras kohtuuhintainen perhokalastus yhdistelmä.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.