Vision Nahka Gummi Michelin kumipohjalla

259,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Vision Nahka Michelin kumipohjalla

 

Vision Nahka on oikeasta nupukki-nahasta ja mikrokuiduista valmistettu kahluukenkä. Nahka istuu hyvin jalkaan ja antaa hyvän tuen kahlatessa sekä kävellessä poluilla seuraavalle poolille. Kenkien varret ovat yhdistelmä nupukkinahkaa, mikrokuitua ja mesh-kangasta. Nauhat alkavat erittäin läheltä kengän kärkeä, jotta saat täydellisen kiristyksen omalle jalanmuodolle.

Nämä seikat yhdessä tyylikkään nupukkinahan kanssa tekevät näistä kengistä erittäin mukavat käyttää. Saumat ovat joko kaksin- tai kolminkertaisesti ommeltu, mikä takaa ettei rasituksessa saumat pääse aukenemaan.

 

Kahluukengissä on viime vuosina totuttu näkemään erilaisia kumipohjia ja yleisesti kumipohjat ovat olleet kohtuullisen pitäviä. Kuitenkin kumipohjat ovat olleet hiukan kovia, jolloin parhaan pidon saavuttamiseksi on kengän päällä oltava runsaasti painoa. Uuutus Vision Musta kengässä, johon on integroitu Michelinin valmistama kumipohja on kumin pehmeyteen ja purevuuteen kiinnitetty korostetusti huomiota. Jo kokeilu vaiheessa voidaan havaita Michelin pohjan pehmeys ja samalla varmistua sen paremmasta pidosta haastavissa olosuhteissa.

 

Kahluukengän pohja on suunniteltu yhdessä maailmankuulun rengasvalmistaja Michelinin kanssa. Pohjan kuvioinnissa on käytetty inspiraationa Michelinin LTX A/S renkaan kuviota, kuitenkin kahlaukseen sopivammaksi muutettuna. Pohjan keskiosan kuviointi takaa hyvän pidon ja vakauden epätasaisilla kivillä ja reunojen agressiivinen kuviointi takaa hyvän pidon rinteissä ja mutaisilla poluilla.

Pohjan materiaalina käytetty kumi on yhdistelmä Off road- ja Skandinaavisten talvirenkaiden kumimateriaaleja, jotka ovat suunniteltu pitämään erityisen hyvin kivisellä pinnalla. Pehmeä pohjamateriaali mukautuu epätasaisiin pintoihin hyvin ja tarrautuu sitä paremmin mitä voimakkaammin pohjaa painetaan pintaa vasten.

Äärimmäisen liukkaita ja limaisia pintoja varten pohjan kuviointiin on sijoitettu paikat Vision Tungsten nastoille, joilla pitoa voidaan lisätä entisestään.

  • Materiaaleina nupukkinahka, mikrokuitu ja mesh-kangas
  • Kaksin- ja kolminkertaiset ompeleet
  • Kestävyyttä lisäävä kumikärki
  • Pohjassa valmiit paikat nastoille

 

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Koko

11-44, 9-42, 14-47, 13-46, 8-41, 12-45, 10-43, 7-40

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision Nahka Gummi Michelin kumipohjalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *