Vision Tank Hybrid Kahluuhousut + Waterproof pounc

219,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Vision Tank Hybrid Kahluuhousut + Vision Waterproof pounc

Kahluuhousujen ensimmäisenä tarkoituksena on pitää kalastaja kuivana, mikäli housujen ominaisuuksista löytyy vielä hyvä istuvuus, pitkäaikainen kestävyys, alkaa erinomaiset kahluuhousut olla koossa. Vision TANK kahluuhousut ovat Samfishingin pyynnöstä valmistetut kestävät hybrid kahluuhousut.

Hybrid kahluuhousut = Kahluuhousun saumauksessa on käytetty perintestä saumausta + saumauksen päälle on saumattu ultraääni menetelmällä lisä kangas varmistamaan saumauksen vedenpitävyys.

Vision Tank Hybrid kahluuhousun ostajalle Vision Waterproof pounc 100 % vesitiivis suoja/ säilytyspussi kaupanpäälle. Arvo 29 €

Ultraääni saumatut kahluuhousut ovat olleet jo aikaisemmin kalastajien käytössä. TANK kahluuhousujen erikoisuuden tekee 5- kerroksinen kahluuhousujen paksu alaosa, joka on pystytty nyt ensimmäistä kertaa ultraääni hitsaamaan. Ultraääni hitsauksen lisäksi paksu ala-osa on kauttaaltaan vahvistettu perinteisellä saumauksella. Aikaisemmin ultraääni saumatut housut ovat olleet huomattavasti ohuemmalla kankaalla, nyt paksumman 5-kerros housujen alaosan myötä fyysinen kestävyys paranee huomattavasti. Ultraääni saumaus parantaa huomattavasti myös housujen käyttömukavutta, tämä ilmenee TANK housujen 3-kerroksisessa yläosassa.

Tank housut ovat valmistettu mahdollisimman pitkäikäiseksi, jolloin niistä on jätetty mm “monimutkaiset tasku viritelmät” pois. Luonnollisesti kaikki tarvittava läytyy myös taskujenkin osalta, mutta housujen lähtökohtana on kestävyys ja käytettävyys. svh 289 €

 

  • Ultraääni saumatut, ei ompelusaumoja.
  • 3 kerrosta kangasta housun yläosassa
  • 5 kerrosta housujen alaosassa
  • Roiskevesitiivis tasku + käännettävä sisätasku
  • Väri: vaalean ruskea
  • Laadukkaat elastiset henkselit ja vyö
  • Koot: M, L, XL ja XXL

Kuten TANK nimikin velvoittaa, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Ostaessasi TANK kahluuhousut saat varmasti rahoillesi vastinetta.

 

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Koko

XL, XXL, S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision Tank Hybrid Kahluuhousut + Waterproof pounc”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *