Ale!

Vision Scout kahluuhousut, varastontyhjennys

485,00  299,00 

Vision Scout Varastontyhjennys!

Myydään loput varastossa olevat Vision Scout kahluuhousut, Scout on Visionin premium malli.

Loput housut, 299 €/ kpl hintaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Vision Scout kahluuhousut, varastontyhjennys

Visionin parhaat kahluuhousut mitä on valmistettu! Kiistattomasti ainakin materiaalit ja valmistustekniikka näin osoittaa!

Mikäli tarvitset kahluuhousuja, nyt on mahdollisuus hankkia premium housut todella edullisesti.

Viimeisen viiden vuoden aikana ovat kahluuhousut kehittyneet huimaavaa vauhtia, kahluuhousuista on tullut entistä henkilökohtaisemmat. On kevyttä housua, erikois kokoja erilaisille kalamiehille, vetoketjulla ja ilman, on taskuja joka lähtöön. Kuitenkin mikäli palataan 15- vuotta ajassa taaksepäin olivat vedenpitävät ja hengittävät kankaat kahluuhousun arvon mitta.

Tunnetut kalvo-brändit Gore-tex, Toray, Sympatex ja jne..Tämän jälkeen tunnetut kalvot tulivat ylivoimaisen kalliiksi käyttää kahluuvarusteissa, jolloin merkki kalvot hävisivät markkinoilta kahluuhousu käytöstä. Seuranneesta tilanteesta johtuen kahluuhousu valmistajat ajautuivat käyttämään omia kalvo merkkejä. Suurin osa näistä omista kalvoista ovat vieläkin hyviä, mutta kirjavuutta esiintyy laaduissa edelleen.

Vision on ottanut omassa Scout housussaan käyttöön Amerikkalaisen 37.5 hengittävän ja vedenpitävän kalvon. Todistetusti 37.5 kalvo on tällä hetkellä kehittynein kalvo, puhuttaessa johtavista kalvo brändeistä.

Me olemme sitä mieltä että Visionin Scout kahluuhousut ovat yksikertaisesti markkinoiden mukavimmat housut. Niissä on käytetty vallankumouksellista uutta 37.5® teknologiaa ja moneen kertaan hyväksi todettua ultraäänisaumausta.

Scout kahluuhousut tehdään ultraäänisaumaamalla. Se taas tarkoittaa, että saumoissa ei ole ompelureikiä. Ultraäänihitsaamalla saumasta saadaan saman tien vedenpitävä. Tämä sauma teipataan vielä kahteen kertaa uudella joustavalla teipillämme (E-tape) liitoksen varmistamiseksi niin että se kestää kovaa kulutusta kovissakin olosuhteissa.

Numeroina ilmoitettuna voidaan todeta, että ultraäänisaumattu sauma on vähintään 67% ohuempi kuin normaali sauma.Scout kahluuhousut tuntuvat erittäin mukavilta pitää, säilyttävät vedenpitävyytensä kovassakin käytössä ja ne siirtävät hien pois iholta nopeammin kuin mitkään muut kahluuhousut.

Huippuluokan hengittävä ja vedenpitävä kangas 37.5® Teknologialla ja ultraäänisaumauksella viimeisteltynä Iso etutasku (kolme osastoa) varustettuna vedenpitävällä YKK Aquaseal® vetoketjulla Saumojen optimointi ja niiden vedenpitävyyden varmistaminen uudella joustavalla teipillämme (E-Tape) Perinteiden kännettävä tasku (flip) sisäpuolella varustettuna kahdella vetoketjullisella ja yhdellä velcro-taskulla Paksumpi kangas alhaalla ja kevyempi ylhäällä Kaareva NoSeam leikkaus istuvuuden varmistamiseksi

Värikoodattu joustava kahluuvyö ja säädettävät, värikoodatut olkaimet D-lenkit ja kiinteät kuivauslenkit Kiinteät sorasuojat nauhalenkeillä Neoprene jalkaosat erillisillä vasemman ja oikean jalan leikkauksilla Äärimmäinen käyttömukavuus

Tällä hetkellä markkinoiden kehittyneimmät kahluuhousut, materialit ja yksityiskohdat ovat kiistatta parhaita.

https://www.thirtysevenfive.com/technology/37-5-laminates

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Koko

M, L, XXL, LK, LL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision Scout kahluuhousut, varastontyhjennys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *