Leech Street Fire Premium+

139,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): S8503A Osasto:

Kuvaus

Uusi Leech Premium+ -linssi Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteidemme toimintakykyä, ja tämä on uusinta teknologiaamme. Premium+ on kirkkaampi linssi, jonka optiikkaa on kehitetty entistä paremmaksi, jotta voit kokea maailman partaveitsen terävänä. Tehostetulla kontrastilla voit nähdä kaiken täydellisesti. Linssien uusi kova luodinkestävä ja pirstaloitumaton pinnoite pidentää linssien elinikää. Linssit ovat 100% polarisoidut ja UV-suojatut. Joten mitä enää odotat, nauti elämäntavastasi partaveitsen terävällä näkökyvyllä Leech premium+ -laseilla.

Mallin linssien pinnoitteet:

REVO-peilipinnoite Pinnoite on täysin kosmeettinen eli linssien väri ei vaikuta näkökykyyn. Linssin värillisen peilipinnoitteen voi siis nähdä vain katsoessaan laseja ulkoapäin. Voimakkaasti heijastava peilipinnoite estää käyttäjän silmien näkymisen linssien läpi.

Heijastamaton pinnoite Heijastamaton pinnoite parantaa sekä näkökykyäsi että aurinkolasiesi ulkonäköä. Linssien heijastamaton pinta muun muassa terävöittää näkökykyäsi. Kun aurinko on takanasi, pinnoite estää auringonvaloa heijastumasta linssien sisäpinnan kautta silmiisi.

Naarmuuntumiselta suojaava pinnoite Huolimatta kaikesta edistyksestä linssien pinnoitteissa, naarmuuntumattomattomia aurinkolaseja ei ole vielä onnistuttu kehittämään. Leech-aurinkolasien linssit on kuitenkin käsitelty molemmilta puolilta kirkkaalla ja kovalla pinnoitteella, joka tekee linsseistä vastustuskykyisempiä naarmuille.

Ultraviolettikäsittely UV400 Käsittely estää auringon UV-säteitä vahingoittamasta silmiäsi. 100% UVA-, UVB- ja UVC-suoja.

Kaikkien Leech-aurinkolasien mukana tulee laadukas mikrokuituliina ja kova suojakotelo suojaamaan uusia korkealuokkaisia aurinkolasejasi.

Lisätiedot

Paino 0.0 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leech Street Fire Premium+”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *