Daiwa Tournament D´Fin jigit 10cm

6,90 

Daiwa Tournament D´Fin jigit 10cm

Testikalastuksissa kaikkialla Euroopassa D’Fin on
ollut painajainen erityisesti kuhan ja ahvenen kalastuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Daiwa Tournament D´Fin jigit 10cm

Klassinen, kalan mallinen jigi, jonka muotoilu ja pyrstön malli synnyttävät kylkeä vilauttavan uintiliikkeen, joka imitoi pikkukalojen luontaisia liikkeitä. Testikalastuksissa kaikkialla Euroopassa D’Fin on ollut painajainen erityisesti kuhan ja ahvenen kalastuksessa.

Ainutlaatuisen kumiseoksen, johon on lisätty suolaa, ansiosta vieheellä voidaan kalastaa myös ilman varsinaista jigipäätä. Jigipään sijaan voidaan erinomaisesti käyttää esimerkiksi off-set koukkua. Edelleen kumiseokseen on lisätty luonnollinen mustekalan tuoksu, jonka ansiosta kalat erityisesti ärsyyntyivät iskemään lukuisten testikalastusjaksojen aikana. Kumiseoksesta ei liukene väriä ja eriväriset vieheet voidaan varastoida samoihin lokeroihin eikä niitä tarvitse eritellä toisistaan.

Daiwa Tournament Soft Lures Series on takuu laadusta. Tavoitteena on tarjota ehdottomasti parhaita ja korkealuokkaisimpia tuotteita, jotka on kehitetty Tokiossa, Japanissa yhteistyössä emoyhtiömme kanssa. Useimmat Tournament-sarjan tuotteet myös valmistetaan Japanissa ja sekä japanilaiset että eurooppalaiset urheilukalastajat ovat huolellisesti testanneet kaikkien tuotteiden toimivuuden ja luotettavuuden. Daiwa Tournament tuotevalikoimaan valitaan ja hyväksytään ainoastaan maailman parhaimmat ja laadukkaimmat tuotteet.

  • Paketissa 7kpl jigejä
  • Made in Japan

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Väri

UV Perch, Rainbow Shad, UV Violet, Roach, Pearl, Ayu, UV Crush Candy, Motor Oil Ayu, UV Lime Pearl, UV Chartreuse Tiger, Pumpkin, UV Hot Tomato

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daiwa Tournament D´Fin jigit 10cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *