Daiwa Prorex PE SV TW 100, UUTUUS

219,00 

Daiwa Prorex PE SV TW 100

Daiwa Prorex PE SV TW 100 on suunniteltu kevyeen kalastukseen, sekä tietysti jigikalastukseen herkillä kuitusiimoilla. Huikea kela esimerkiksi ahvenen ja kuhan heittojigaus ja muuhun kevyeen heittokalastukseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Daiwa Prorex PE SV TW 100 on suunniteltu Skandinaviseen kevyeen kalastukseen, sekä tietysti jigikalastukseen herkillä kuitusiimoilla. Huikea kela esimerkiksi ahvenen ja kuhan jigaukseen ja muuhun kevyeen heittokalastukseen.

Daiwa Prorex on sisarmalli Daiwa Tatula 18 100 hyrräkelasta. Tatula 18 100 on suunniteltu USA,n markkinoille fluorocarbon siiman kanssa käytettäväksi, skandinaavisessa kevyessä heittokalastuksessa suositaan ohuempia kuitusiimoja. Prorex PE SV TW 100 kelassa on paremmin kuitusiimalle soveltuva herkempi, laajempi puola ja siimanjakaja puolaa ohuet siimat paremmin ristiin. Luonnollisesti siima purkautuu vapaammin puolalta

Prorex PE SV TW 100 siimakapasiteetti on suunniteltu 0,13 – 0,16 mm paksuisille kuitusiimoille. Kelassa on TWS -siimanohjain, joka aukeaa vapautettaessa puola heittoa varten. Siima pääsee purkautumaan vapaammin puolan eri laidoilta, jolloin heitot pitenevät varmuudella.

Daiwa Prorex PE SV TW 100 on kevyt kela ja se painaa vain 190 grammaa. Kelan rungon koko on 100, se on kuitenkin suunniteltu aiempia malleja kompaktimmaksi. Runko istuu hyvin käteen  ja takaa hyvän tuntuman kalastukseen.

Kelan puolana toimii kevyt ja herkästi pyörivä SV-puola. SV puola on suunniteltu varta vasten kevyemmille vieheille ja ohuimmille siimapaksuuksille.

Ominaisuudet:

  • High Speed T-Wing System (TWS) -siimanohjain (avautuva siimanohjain)
  • 0,13 mm kuitusiimaa noin 150 metriä ja 0,16 mm noin 130 metriä
  • Tukeva alumiinirunko
  • Magforce-heittojarru
  • i-shape -kahvat
  • UTD kalastusjarru, maksimiteho 5 kg
  • Matala ja kevyt SV-puola on valmistettu Super Dura -alumiinista
  • 7 kuulalaakeria, joista yksi korroosiokestävä CRBB-laakeri

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Kätisyys

Vasen, Oikea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daiwa Prorex PE SV TW 100, UUTUUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *